Vergader Arrangementen

 
Een plek voor bijzondere mogelijkheden!

De Kuierhoeve wil een plaats zijn waar bijzondere dingen gebeuren. Een plek waar trainingen, cursussen, vergaderingen, teambuilding, workshops en andere bijeenkomsten tot hun volledige recht komen. Niet op de laatste plaats is de unieke atmosfeer van het buitenleven en de boerderij n van de redenen van het succes. Het is een plaats waar de mensen bij elkaar komen! Een buitengewoon inspirerende vergaderlocatie.

Beschikbaarheid
De Kuierhoeve biedt 2 ruimtes die voor verschillende doeleinden te gebruiken zijn.
Wij beschikking over een riante vergaderzaal welke in 2 ruimtes kan worden opgesplitst. U kunt de ruimte in zijn geheel of gedeeltelijk reserveren. Vanuit deze ruimte en de rust die u er zult ondervinden, zijn er naast vergaderen nog veel meer verschillende mogelijkheden. De totale oppervlakte van de ruimte is 147 m. Het bevindt zich op de eerste verdieping en is licht en ruimtelijk ingedeeld. De ruimte is helaas niet toegankelijk voor rolstoelen.

Naast deze ruimte hebben wij een nog een andere riante ruimte met een oppervlakte van 90 m. Deze ruimte is toegankelijk voor rolstoelen en heeft specifieke openingstijden.

Alle ruimtes zijn voorzien van een eigen keuken met koel en vaatapparatuur, waar tevens een koffie- en theemachine aanwezig is. Wij beschikken over diverse audioapparatuur welke u kunt huren.

Op verzoek verzorgen wij de lunch in diverse combinaties. Vraag naar de mogelijkheden.

Vergader Arrangementen
De Kuierhoeve is uitermate geschikt om in een landelijke omgeving te vergaderen. Over de benodigde opstelling en inrichting voor uw vergadering, zijn wij meer dan bereid samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn. Vraag er gerust naar.

Cursussen, workshops, teambuilding en overige bijeenkomsten/activiteiten.
Ook voor het organiseren van workshops, cursussen, teambuildingactiviteiten of -dagen en overige activiteiten en/of bijeenkomsten biedt De Kuierhoeve u uiteenlopende mogelijkheden.

Zo is het mogelijk om tijdens teambuilding-dagen verschillende activiteiten in en rondom de boerderij te organiseren, alsmede in ons eigen bos.

U kunt bij ons gebruik maken van ons cursusaanbod of zelf een cursus organiseren.

Tevens is hier het Autisme Informatie Centrum, van de Nederlandse Vereniging voor Autisme, gevestigd.

Mocht u andere interesses of wensen hebben, u bent van harte welkom om vrijblijvend naar onze mogelijkheden te informeren. U kunt hiervoor contact opnemen met Henriet van Lenthe tel: 0546-698444 of 06-46574877.

Wij heten u alvast van harte welkom!
 
Even voorstellen
Doelstelling
Locatie
Plattegrond
Foto album
 
Begeleiding
Dagbesteding
Bekostiging
 
Agenda
Vacature
Nieuws
 
Vergaderruimte
Workshops
Hightea
Winkeltje
Moestuin
Natuurpad
Verjaardagsfeestje
Rustpunt
 
Stal de Esch
 
Contactgegevens
Routekaart
Links
Eschrand autizorg
Esweg 29
7688 RA Daarle [OV]
Tel.: 0546-698444
info@eschrand.nl