Bekostiging

 
Sinds 2015 is er veel veranderd in de zorg.

Wij hebben een overeenkomst met de 14 Twentse Gemeenten waarbij u terecht kunt voor een zorgaanvraag en deze via ZIN kunt inzetten.
  • U kunt bij ons via Zorg In Natura uw zorg ontvangen.
U krijgt mogelijk na het gesprek met uw gemeenten een indicatie, afhankelijk van wat u ontvangt kunt u uw zorgvraag aan ons voorleggen.

In de eerste afspraak, maken wij kennis en afspraken met elkaar , zodat er een helder beeld wordt gekregen zoals op welke dag is er zorg nodig, waarom, wat komt u hier leren met andere woorden welk doel moet er behaalt worden en waarom is dit belangrijk voor u. Voor kinderen bespreken wij dit met ouders, echter betrekken wij daar ook de kinderen zelf bij, omdat wij het belangrijk vinden dat ook hun weten waar moet aan gewerkt worden, wat wil het kind zelf graag leren om zo en een positieve insteek te maken.

Nadat er samen is besloten dat we met elkaar aan het doel willen werken, stellen wij een zorgplan op en gaan hiermee met u samen aan de slag.

Afhankelijk van de lengte van uw indicatie spreken we een evaluatie moment af, echter minimaal eens per 6 maanden, dan kijken we samen hoe verloopt het allemaal, waar staan en waar moeten we naar toe.

De factuur, daar heeft u geen omkijken naar, dit regelen wij met uw gemeente.
  • Ook kunt u via een Persoonsgebonden budget (PGB) uw zorg in kopen.
  • Deze kan via uw gemeente zijn ontvangen of vanuit de langdurige zorg WLZ
Hebt u een PGB, u bepaalt dan zelf bij wie, wat en wanneer u de zorg wilt ontvangen, u sluit zelf een overeenkomst met ons af, maakt u zelf uw zorgplan en legt het voor aan ons en regelt zelf uw eigen administratie.
U hebt dus uw eigen regie en u bepaalt.
 
 
Even voorstellen
Doelstelling
Locatie
 
Begeleiding
Bekostiging
 
Contactgegevens
Eschrand autizorg
Esweg 29
7688 RA Daarle [OV]
Tel.: 0546-698444
info@eschrand.nl